Välkomen sötnos!

välkommen hem för en dag Sötaste finaste underbaraste Sandrush! som har varit borta i 2 veckor :( och sen nu ska hon iväg igen :( men välkomen hem ändå sötaste sandrush och hoppas du haft det mycket roligt och härligt och kommer ha mycket roligt och härligt på resan! miljontals pussar!

//Sara

Sorry...

Jag har inte bloggat eftersom jag har sovit mästadels, och skrikit moahaha.... ehhh
jag är sjuk och därför har jag inte använt datorn så mycket! :( men jag börjar friskna till nu när jag äter medecin men feber har jag fortfarande :P jeje hoppas (ni) har det toppen! puss puss

Tjooshan!

hej hej! jo nu är det så att jag inte skrev något inlägg igår :( blööö jo men det var fullt upp! på morgonen gick jag till elina för att sedan gå och bada i husbybadet! wohoo husbybadet in my heart! och då vet ni vad? jo jag lärde mig att dyka! av Elina! tack, tack Elina! jo och sen när vi skulle därifrån så köpte vi en vesuvio pizza som vi åt på tåget, och på tåget ringer underbara söta fina bästa Sandrush! åh det va såå kul att höra av sig henne :D sankar dig gummish :( puss på dig!
jo så men nu ska jag iväg så vi ses pusspuss! 

Vacker...
en mycket vacker video
Titanic
my heart will go on

ni alla har säkert hört denna låt någon gång, men jag kan bara inte hoppa över att visa den, vacker video och en vacker sång kan det bli mycket vackrare?
nä, tänkte väll det. puss på er!
<3

GodmorgonGoddagGodkväll

hejsan! jo idag har jag varit riktigt sjuk, men nu känns det mycket bättre! jag har precis ätit typ en liter jordgubbar xD jummy! älskar jordgubbar!
så det har alltså varit en riktigt slappar dag, knarkande av youtube och tv-links är det som gäller, när man surt som sant ligger i sängen och degar under en sommardag...

lite mer en helbild av min nya frisyr som gjordes skickligt av Elina och Sandra!


en gordjubbe! jumm jumm

Jag saknar dig Sandrush! :'(

ps

Blev så sugen...


oh herregud, när jag såg denna bild, blev jag riktigt sugen på gröna äpplen
tur va det att mamma var i centrum så jag ringde henne och sa att hon skulle
köpa några åt mig ^^
jum jum!

godagens!

hej allesammans! jo nu är det nämligen så att jag håller typ på att bli sjuk nu mitt i sommaren :( blöö, så jag dricker överdoser med c-vitamin för att hoppas på att det går över... det är nog inte så smart att bada med kläderna på i en kall utomhus basäng så man fryser flera timmar efteråt :P haha, och när jag gjorde det så mötte jag mamma påvägen haha, sen så skull Rufus min hund typ lukta på något haha, då kom en typ i 25-30 års åldern:
- hur är det mår du bra?
jag sa - ja!
- va bra, du såg så frussen ut bara.

haha det va ju roligt och föressten ni har inte sett min nya frisyr. haha jo det ska ni få göra.


puss så länge!

Hohowoho!

vilken match! vilken häftig match, skulle bara vara jävligt kul om man bytte ut turkien, mot sverige. tjeckien leder mot turkien med 2-0 sedan gör turkien ett mål, sen ett till, sen ett till! när det är 3 min kvar! fatta asså. sen blir turkiens målvakt utvisad, och dem hade gjort alla byten så en spelare fick gå in som målvakt! riktigt cool match! hejjade faktiskt på turkien dära!

Mycket kul att vara ute idag! roligt att Elina var med en stund också! tjoheej! kan man begära mera!? Elina och Sandra världens bästaste underbaraste finaste flickor! tjohej man blir så GLAD av att tänka på dem! så fiiiiiiina! tack tack tack gud lr vem jag nu ska tacka för att jag fick träffa dem lära känna dem pussar till dem!


den kvällen tjejer! den kvällen kommer vi aldrig att glömma! eller hur ? tihi...
(bilden var inte från idag)
love you sötnosar!
puss på er!

vad tycker ni?

hej hopp! jo jag har nämligen bytt frisyr, lr rättaresagt fått en frisyr, hade ju inte någon innan precis. men nu ska ni säga ärligt! ärligt lova att vara ärliga!
moahaha


haha jag har nämligen klippt lugg, jagvet. jag ser helt annorlunda ut :P haha jag får stå ut ett tag xD

Hah!

Hade jag fan ingen aning om! det var fredagen den 13 i fredags alltså för 2 dagar sedan! ojoj tur att jag inte märkte av det! hihi jeje ha det!

Godmorgon...

Jag är en sjusovare.
förlåt
men så är faktumet.
:'(
men nu är det sommarlov!
och då ska vi alla försöka vara så glada så gott det går!

trist att det är sånthär väder nu, hoppas solen tittar fram lite snart, fast jag ser lite lite blått utanför fönstret om jag sträcker mig lite. det står också på datorn att det är 16 grader och sol. hoppas det blir 25 grader och sol! men nog pratat om vädret.


puss på er!

Idag

Ett ord kan beskriva detta
Fuck
sista sekunden gjorde villa mål, man blir så argh!

Jag har varit med underbaraste underbara sandrush idag! då badade jag i basängen med kläderna på, det blev kallt efter ett tag.
sedan kom jag nydligen hem från att varit ute med sandrush. vi spelade fotboll. suuper duper kul juuue!
toppen dag!

förutom sverige-spanien matchen, men vi får hejja fram dem mot ryssland på tisdag!

puss på er så länge!

tjoosan!


rolig frissa men måste säga att jag leker för mycket så mitt ansikte får ni
tyvär inte se i denna bild :P
Godnatt!

Wihoo

Så här känns det att åka uppskutet!
Wahooooooo!
Jippieeeeeeeeee!
Thjooheeej!
Jiiiiiiiipiieeee!!

hihi så jävla kul asså!
speciellt med er!
Sandrush
Elinush
Irmush!

Välkommna!

Ni alla är varmt vällkommna till sara rönnblad ericsons värld! här kan du läsa om ALLT och då menar jag verkligen ALLT hoppas du om det någonsin kommer bli något du, har roligt och läser den med gott nöje!
puss på (er) så länge!

t

test

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0